Over Beerens Taxaties

Mijn voorliefde voor motoren en auto’s gaat inmiddels heel wat jaren terug. Mede geinspireerd door mijn vader en drie oudere broers ging mijn interesse als kleine jongen al uit naar alles met een motor. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan verdiepen in brommers en crossmotoren. Niet alleen het berijden ervan, maar ook het sleutelen eraan. Na het behalen van de benodigde rijbewijzen werd deze hobby snel uitgebreid naar diverse motoren, motorscooters en auto’s. Diverse Harley-Davidson® motoren, Vespa® scooters en auto’s passeerden de revue. Ook sleutelen ben ik altijd blijven doen. Zo heb ik mijn eigen Harley-Davidson® custombike gebouwd en een klassieke Porsche® 911 gerestaureerd.  

Door de jaren heen heb ik dan ook regelmatig contact gehad met taxateurs die mijn motoren en auto’s kwamen taxeren. Het vak van taxeren trok mijn aandacht. Vervolgens ben ik me hierin gaan verdiepen en ben ik als taxateur aan de slag gegaan. Zo ontstond Beerens Taxaties. Ik ben gestart met Harley-Davidson® motoren en Porsches – hier had ik vanuit mijn privé situatie immers de meeste affiniteit mee. Intussen heb ik ervaring met alle merken motoren en auto’s en kijk ernaar uit ook uw motor of auto te taxeren!

Met vriendelijke groet,

George Beerens
Erkend Register-Taxateur