Over Beerens Taxaties

Mijn voorliefde voor motoren en auto’s gaat inmiddels heel wat jaren terug. Mede geinspireerd door mijn vader en drie oudere broers ging mijn interesse als kleine jongen al uit naar alles met een motor. In m’n tienerjaren ben ik me gaan verdiepen in brommers en crossmotoren. Niet alleen het berijden ervan, maar ook het sleutelen eraan.

Na het behalen van de benodigde rijbewijzen werd deze hobby snel uitgebreid naar diverse motoren, motorscooters en auto’s. Diverse Harley-Davidson® motoren, Vespa® scooters en auto’s passeerden de revue. Naast het rijplezier, ben ik ook altijd blijven sleutelen. Zo heb ik mijn eigen Harley-Davidson® custombike gebouwd en een klassieke Porsche 911® gerestaureerd.  

Door de jaren heen heb ik regelmatig contact gehad met taxateurs die mijn motoren en auto’s kwamen taxeren. Het vak van taxeren trok mijn aandacht. Vervolgens ben ik me hierin gaan verdiepen en ben ik als Taxateur Motorvoertuigen aan de slag gegaan. Zo ontstond Beerens Taxaties. Intussen heb ik me gespecialiseerd in Harley-Davidson® en Porsche 911® luchtgekoeld. Zo heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en kijk ernaar uit ook uw Harley-Davidson® of Porsche 911® luchtgekoeld te taxeren.

Met vriendelijke groet,

George Beerens
Erkend Register-Taxateur Motorvoertuigen